Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Autoglas groothandel, autoglas in alle soorten en maten.

autoglas groothandelWoont u in de buurt van Rotterdam en bent u opzoek naar een autoglas groothandel ? Quicar Autoglas is al jaren gespecialiseerd op het gebied van autoglas. Voor op maat gemaakt autoglas bent u bij deze autoglas groothandel aan het juiste adres. Wij leveren verschillende soorten autoglas, gehard glas, geslaagd glas en veiligheidsglas. Alle soorten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Zo kunt u bij onze autoglas groothandel uw autoglas bestellen in helder, brons en groen. Al het autoglas voor de achter- en zijruiten dat wij in onze autoglas groothandel leveren heeft het E keurmerk, welke verplicht is op auto’s met een kenteken afkomstig vanaf 1996. Het autoglas voor voorruiten wordt gekeurd doormiddel van allemaal testen, aan de hand hiervan zal worden bepaald of de voorruit correct is.

Behalve het leveren van verschillende soorten autoglas leveren wij in onze autoglas groothandel ook inbouwruiten en schuifruiten. De inbouwruiten kunnen wij in onze autoglas groothandel op maat maken en zijn meestal 1 dag na bestelling al klaar. Doordat het autoglas dat wij leveren uit onze eigen autoglas groothandel komt en door ons professionele team dat altijd vakkundig en snel te werk gaat, kunnen wij u deze snelle service bieden. Natuurlijk kunnen wij in onze autoglas groothandel ook vervanging voor u regelen als u wacht op de levering van uw nieuwe autoruit. Wij zorgen dan voor een op maat gemaakt stuk perspex of lexan, wat kan worden gemonteerd als tijdelijke vervanging van uw autoruit. 

In onze autoglas groothandel leveren wij tevens de andere producten die nodig zijn voor het monteren van het autoglas zoals rubberprofielen. Kom voor het bestelllen van uw autoglas naar onze autoglas groothandel en wij zorgen ervoor dat u het juiste nieuwe autoglas krijgt. Komt u er zelf niet helemaal uit dan kunnen wij u natuurlijk ook altijd adviseren over welk soort autoglas u het beste kunt nemen. Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden en/of over onze autoglas groothandel neem dan contact op met Quicar Autoglas Rotterdam.

Bij Autoglas groothandel Quicar bent u verzekerd van autoglas van topkwaliteit !

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst