Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Autoglas van Quicar direct leverbaar.

autoglasHeeft u een nieuw autoglas nodig? Dan bent u bij Quicar autoglas aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in autoglas op maat maken en het leveren van inbouwruiten. Quicar houdt zich niet bezig met het leveren en monteren van standaard ruiten maar alleen met speciale voorruiten. Daarnaast levert Quicar ook rubberprofielen die nodig zijn voor montage van ruiten.

Quicar autoglas werkt zeer nauwkeurig en snel. Wanneer u iets bij Quicar autoglas besteld wordt dit meestal 1 dag na bestelling opgestuurd. Quicar autoglas heeft drie soorten glazen: Gehard glas, gelaagd glas en veiligheidsglas. Bij het monteren van glas bieden wij een hele goede service. Wij beschikken over een team van personeel die zeer nauwkeurig te werk gaan.

Naast autoglas is Quicar autoglas ook gespecialiseerd in peesrubber. Wij maken peesrubber voor u op maat en zijn direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie over Quicar autoglas kunt u gerust contact opnemen. Quicar werkt in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen.

Autoglas in alle soorten en maten.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst