Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Autoruit handel, voor de levering van alle soorten autoruiten.

autoruit handelBij Quicar bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een autoruit handel. Wij leveren inbouwruiten voor auto’s. De inbouwruiten in onze autoruit handel zijn verkrijgbaar in standaard maten maar ook voor op maat gemaakte ruiten kunt u bij ons terecht. In de vele jaren dat onze autoruit handel al bestaat, hebben wij veel ervaring opgedaan op het gebied van het op maat maken en monteren van autoruiten. Bestelt u bij onze autoruit handel een autoruit op maat dan is de ruit meestal een dag na de bestelling klaar en kan deze gemonteerd worden. Autoruiten in standaard maten kunnen zelfs vaak dezelfde dag nog worden geleverd.

Onze autoruit handel is sinds 1993 gespecialiseerd in het op maat maken van autoglas en heeft in deze jaren al een aardige vaste klantenkring opgebouwd. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan, de medewerkers in onze autoruit handel gaan dan ook op een zeer professionele manier te werk. Komt u er zelf niet helemaal uit dan kunnen wij u natuurlijk ook een deskundig advies leveren op het gebied van autoruiten. Al het autoglas dat wij gebruiken in onze autoruit handel is voorzien van een E keurmerk, welke verplicht is bij auto’s met een kenteken die vanaf 1996 bestaat.

U kunt bij ons rekenen op een snelle levering en goede service. Woont u in de buurt van Rotterdam, Westland, Vlaardingen of Zuid Holland en bent u opzoek naar een autoruit handel ? Kom dan naar Quicar Autohandel, bij ons bent u gegarandeerd van autoruiten van topkwaliteit. Niet alleen voor autoruiten kunt u bij ons terecht wij leveren ook producten als rubberprofielen voor het monteren van de autoruiten. Wilt u meer informatie over onze autoruit handel ? Neem dan contact op met Quicar Autoglas Rotterdam.

Quicar autoruit handel voor autoruiten op maat !

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst