Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Autoruit nodig? Quicar levert snel!

autoruitOns bedrijf Quicar autoglas handelt al vanaf 1954 in autoglas. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een autoruit op maat en het leveren van een autoruit voor bijna elke bestelwagen. Alleen in bijzondere gevallen wordt er een oplossing gezocht om een autoruit te leveren en montage advies te verzorgen.

Wanneer u snel een nieuwe autoruit moet hebben bent u bij Quicar aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze snelle en correcte manier van leveren. Alle soorten glas van een autoruit worden op maat gemaakt en meestal 1 dag na bestelling opgestuurd. Een autoruit die op maat gemaakt moet worden kunnen ook met een korte levertijd vervaardigd worden.

Quicar gebruikt verschillende soorten glazen voor een autoruit. Zo wordt er gehard en gelaagd glas gebruikt voor een autoruit. Gehard glas wordt op een speciale manier gemonteerd, maar door het ervaren personeel weten zijn precies hoe dit moet. Wij leveren een autoruit in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen.

Autoruit van Quicar direct leverbaar.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst