Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Bestelbus autoruit op maat gemaakt.

Quicar autoglas is een bedrijf dat al sinds 1993 gespecialiseerd is in het op maat maken en snel leveren van een bestelbus autoruit. Heeft u schade aan uw bestelbus autoruit en heeft u op korte termijn een nieuwe nodig? Neem dan direct contact op met Quicar autoglas. In overleg met u wordt een oplossing gezocht om in bijzondere gevallen een bestelbus autoruit te leveren en montage advies te verzorgen. Ook leveren wij de benodigde rubberprofielen voor montage van ruiten.

Heeft u een ster in uw bestelbus autoruit? Dat is zeer vervelend. Door onder andere temperatuurwisselingen kan een ster gemakkelijk een barst worden. Om extra kosten te voorkomen en uw veiligheid te waarborgen staat Quicar autoglas direct voor u klaar. Quicar autoglas kan een bestelbus autoruit leveren in verschillende soorten en maten. Door onze ervaring weten wij precies hoe een bestelbus autoglas in elkaar zit en hoe het kan worden gemonteerd. Wanneer u kiest voor een nieuwe bestelbus autoruit bij Quicar autoglas bent u verzekerd van goede glas service. Quicar Autoglas is bekend om zijn snelle en correcte manier van leveren. Vlak glas, gehard of gelaagd in helder of een van de drie standaard kleuren, wordt op maat gemaakt en meestal 1 dag na bestelling aan de klant verstuurd.

Is de beschadiging van uw bestelbus autoruit niet meer te repareren, dan bent u ook bij Quicar autoglas aan het juiste adres. Wij helpen u snel en veilig weer op weg in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam, en Vlaardingen.

Bestelbus autoruit in verschillende soorten en maten.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst