Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Getint autoglas met het Ekeurmerk.

getint autoglasGetint autoglas, gehard glas, gelaagd glas of veiligheidsglas vind u allemaal bij Quicar autoglas. Ons bedrijf is al jaren lang gespecialiseerd in alle soorten glas zoals getint autoglas. Wij houden ons bezig met het op maat maken van getint autoglas en inbouwruiten voor bijna elke auto. Daarnaast leveren wij ook de benodigde extra's voor het monteren van autogas.

Wanneer u snel getint autoglas nodig heeft bent u bij Quicar aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze snelle service en correcte manier van leveren. Wij leveren getint glas in verschillende maten. Ook kunt u getint glas op maat laten maken door Quicar. Wanneer wij uw autoglas op maat maken zijn deze binnen 1 dag leverbaar. Wanneer u nog andere wensen heeft op het gebied van autoglas kunnen wij u informeren over onze mogelijkheden.

Getint glas of andere soorten glas kunnen met een zeer korte levertijd vervaardigd worden. Wij bieden groen, brons, grijs of ander getint glas van het Ekeurmerk. Dit is noodzakelijk van de voertuigen waarvan het kenteken vanaf 1996 is afgegeven. Wij leveren autoglas in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen. Quicar staat graag voor u klaar.

Getint autoglas met een korte levertijd van Quicar.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst