Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Getinte autoruit in groen, brons of grijs.

getinte autoruitWilt u een nieuwe getinte autoruit? Dan bent u bij Quicar autoglas aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het op maat maken van een getinte autoruit of andere soorten glas zoals gehard of gelaagd. Wij houden ons niet bezig met het leveren en monteren van standaard autoruiten maar alleen met speciale zoals een getinte autoruit.

Quicar levert een getinte autoruit snel en correct. Gehard glas, gelaagd glas en een getinte autoruit wordt op maat gemaakt en wordt na 1 dag naar de klant opgestuurd. Een getinte autoruit is in verschillende kleuren verkrijgbaar. In 5 en 6 mm zijn deze in groen, brons of grijs verkrijgbaar. Al deze glazen zijn voorzien van het Ekeurmerk. Dit is noodzakelijk voor alle kentekens die vanaf 1996 afgegeven zijn.

Door onze lange ervaring weten wij precies hoe alle soorten glazen in elkaar zitten. Naast een getinte autoruit leveren wij ook een veiligheidsruit. Wanneer u uw wensen over een getinte autoruit aan ons voorlegt laten wij u alle mogelijkheden zien. Wij leveren een getinte autoruit in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen.

Getinte autoruit binnen 1 dag leverbaar.

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst