Neherstraat 2b | 3125 BV Schiedam | Tel.: 010 - 415 04 55 | Fax.: 010 - 437 46 37| E-mail: info@quicar.nl
top-img-1
top-img-2
Ruiten op maat! zijruiten voor alle bestelwagens

Schuifraam of een inbouwraam van Quicar.

schuifraamInbouwraam of schuifraam vind u bij Quicar autoglas. Ons bedrijf Quicar autoglas is gespecialiseerd in het op maat maken van een schuifraam en andere soorten autoramen. Wij staan bekend om onze snelle en correcte werkzaamheden en leveren een schuifraam binnen 1 dag na bestelling.

Quicar houdt zich niet bezig met het leveren en monteren van standaard ramen maar met speciale zoals een schuifraam en inbouwraam. Naast een schuifraam bent u voor andere autoramen bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een schuifraam in verschillende soorten glas zoals gehard, gelaagd, veiligheids en getint glas. Daarnaast leveren wij ook de benodigde extra's voor het monteren van een autoruit.

Wanneer u kiest voor een nieuw schuifraam van Quicar bent u verzekerd van goed materiaal. Wij maken gebruik van glazen die voorzien zijn van het Ekeurmerk. Wanneer u kenteken vanaf 1996 is afgegeven moet uw schuifraam over een Ekeurmerk beschikken. Wij leveren een schuifraam in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Schuifraam van Quicar direct leverbaar.

 

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Catalogus Quicar

Openingstijden:
Maand. t/m Dond.  08:00-16:30 uur.
Vrijd, Zaterd en Zondag GESLOTEN.
U kunt wel wat u Donderdags besteld
vrijdags afhalen
, en/of mallen brengen

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR

NEHERSTRAAT 2b SCHIEDAM


 

 


 

Begrippenlijst