WEEK 33 en 34 ZIJN WIJ GESLOTEN!

Inbouwruiten enkel af te halen, geen verzending.

Levering gehard glas en gelaagd glas niet mogelijk.

Gespecialiseerd in autoglas op maat maken en het leveren van inbouwruiten.

Autoruit

Autoruit nodig? Quicar levert snel!

Ons bedrijf Quicar autoglas handelt al vanaf 1954 in autoglas. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een autoruit op maat en het leveren van een autoruit voor bijna elke bestelwagen. Alleen in bijzondere gevallen wordt er een oplossing gezocht om een autoruit te leveren en montage advies te verzorgen.

Wanneer u snel een nieuwe autoruit moet hebben bent u bij Quicar aan het juiste adres. Wij staan bekend om onze snelle en correcte manier van leveren. Alle soorten glas van een autoruit worden op maat gemaakt en meestal 1 dag na bestelling opgestuurd. Een autoruit die op maat gemaakt moet worden kunnen ook met een korte levertijd vervaardigd worden.

Quicar gebruikt verschillende soorten glazen voor een autoruit. Zo wordt er gehard en gelaagd glas gebruikt voor een autoruit. Gehard glas wordt op een speciale manier gemonteerd, maar door het ervaren personeel weten zijn precies hoe dit moet. Wij leveren een autoruit in de omgeving van Westland, Rijnmond, Zuid-Holland, Rotterdam, Berkel en Roderijs, Delft, Den Haag, Schiedam en Vlaardingen.

Autoruit van Quicar direct leverbaar.

Quicar Autoglas logo
Quicar Autoglas
autoruit
Laat uw reactie achter

Copyright © s 2021 Quicar Autoglas | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring | Cookieverklaring

Sitemap | Designpro.nl | Z-IM.nl